Persbericht

Na het plotselinge verlies van onze medewerker Adriaan van Rossem (1958-2020) hebben we zeer veel steunbetuigingen mogen ontvangen, vanuit heel Nederland en daarbuiten. Het heeft ons erg gesterkt dat diverse collegas hebben aangeboden bij te springen bij het nakomen van verplichtingen richting onze klanten. Die betrokkenheid in de orgelwereld is werkelijk hartverwarmend.

Als vakman en als vriend zullen we Adriaan blijven missen. Voor ons bedrijf betekent zijn verlies dat Adriaans leerling en opvolger, Albert-Jan de Jong, de intonatiewerkzaamheden vanaf nu op zich zal nemen.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Gert van Buuren bereid is gevonden ons team te komen versterken. In het verleden heeft Gert al bijna twintig jaar als intonateur voor ons bedrijf gewerkt. Daarna is hij zijn eigen weg gegaan en heeft zo kunnen werken aan zijn eigen prachtige projecten. Het werk en de ontwikkeling van zijn oud-collegas bij Van Vulpen is hij echter altijd van dichtbij blijven volgen, met een kritische en collegiale belangstelling. Gert van Buuren kent het karakter en de ontwikkeling van ons bedrijf als geen ander.

Gert zal de bijzondere rol van mentor en coach op zich nemen. Op die manier kunnen we als team optimaal profiteren van zijn grote kennis en ervaring.