Adriaan van Rossem overleden

Adriaan van RossemWe zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze medewerker Adriaan van Rossem. Hij overleed op 20 augustus na enkele dagen in het ziekenhuis aan de gevolgen van een ernstige hersenbloeding.

Adriaan was sinds 1978 in dienst van onze firma. In al die jaren hebben wij hem leren kennen als fijne collega, warm persoon en uitmuntend vakman.

Ook vanaf deze plaats willen we zijn familie sterkte toewensen met dit verlies. Verder bedanken we u voor de meelevende reacties. Ook hieruit wordt meer dan duidelijk hoezeer Adriaan wordt gewaardeerd en zal worden gemist als persoon en als vakman.

De dienst van Woord en Gebed wordt gehouden op vrijdag 28 augustus om 14.00 uur in de Nieuwe Kerk te Ede. Vanwege de huidige omstandigheden zal deze dienst uitsluitend toegankelijk zijn voor genodigden. De begrafenis zal daarna in familiekring plaatsvinden.

De dienst is ook te volgen via een livestream: www.kerkdienstgemist.nl/stations/1904-Nieuwe-Kerk-Ede

Blijken van medeleven kunt u sturen naar onderstaand adres.

Mevr. M. van Rossem
Van Anrooylaan 5
6711 ED Ede